gom
govama
Gökçüoğlu

Dünden bugüne yolculuk...
Kaliteli üretim kaliteli yaşam...

BİZDEN HABERLER

EMO HANNOVER 2017 Fuarına Katılıyoruz.

15.09.2017

Govama, 1975 senesinden beri, siz değerli partnerleri için her zaman çözüm ortağı olma noktasında, en iyisini sunmak için çalışmaktadır. Ürettiği ovalama makineleri ile otomotivden, havacılığa, beyaz eşyadan, inşaat sektörlerinde yer alan birçok firmaya rekabetçi, kısa sürede çözüm oluşturmaktadır.

Bu bağlamda EMO HANNOVER 2017 fuarında, siz değerli partnerlerimizi ağırlamak, bilgi paylaşımında bulunmaktan gurur duyacağız.

Ziyaretiniz esnasında görebileceğiniz üzere;
-    Üniversal kontrollü HK3 – 3 ton ovalama basıncı üreten 2 roleli ovalama makinesi
-    PLC kontrollü 3R09 – 9 ton ovalama basıncı üreten 3 roleli ovalama makinesi

Makinelerimiz, üretim öncesinde esneme, güç dayanımı simülasyonları yapılarak üretilen basınca göre en güçlü konstrüksiyon seçilerek üretilir. Siz değerli partnerlerimizin ihtiyacına göre, verimlilik, kalite, performans ve rekabet şartları göz önünde tutularak; Üniversal, PLC ve CNC kontrollü, yüksek adetli standart ürünler için farklı alternatifli otomasyonlu besleme sistemleri, sıcak ve soğuk şekillendirme çözümleri, manuel ve otomatik kolay ayar seçenekleri konularında çözüm üretmekteyiz.

GÖKÇÜOĞLU MAKİNA SAN. ve TİC. A.Ş.